Επικοινωνία: 694 591 0688 | 27420 25029

Σχετικά με εμάς

Η αρχή με την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών συστημάτων έγινε το 2011!


Από τότε έχουμε μελετήσει και υλοποιήσει πολλά έργα στην περιοχή της Κορινθίας. Σήμερα με την εμπειρία μιας δεκαετίας αλλά και την διαρκή εκπαίδευση  και  εξειδίκευση πάνω στα πιο σύγχρονα συστήματα, συνεχίζουμε πετυχαίνοντας την στην καλύτερη σχέση ποιότητας / κόστους  για τους πελάτες μας.

Παρακολουθούμε κάθε τεχνολογική εξέλιξη στον χώρο τον ΑΠΕ  ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε τις πλέον ενδεδειγμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες!

Εκτός από τα κλασικά φωτοβολταϊκά που έχουν μπει στην καθημερινότητας μας, μελετάμε και εγκαθιστούμε και αυτόνομα φωτοβολταϊκά έργα, φωτοβολταϊκά συμψηφισμού (net metering) από μια αποθήκη έως και ένα ολόκληρο σπίτι, καθώς και on grid και off grid φωτοβολταϊκά. Επιπλέον η εταιρία μας αναλαμβάνει της εγκατάσταση μικρής κλίμακας ανεμογεννητριών.

Το αντικείμενο εργασιών μας δεν περιορίζεται μόνο στον χώρο των φωτοβολταϊκών, αφού διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον χώρο τον ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με εκατοντάδες έργα σε όλη την Ελλάδα!

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις που θα παράγουν φιλική προς το περιβάλλον ενέργεια και οικονομία στον προϋπολογισμό σας!

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε και εμείς στη μεγιστοποίηση του περιβαλλοντικού οφέλους, ώστε να γίνει η ζωή μας  πιο πράσινη και πιο καθαρή !